Skumtøsens rengøringsblog

Tirsdagstip: Hygiejne på Badeværelset – Skab Renlighed og Indbydende Stemning

Author picture

Anja
Rengøringsekspert/ ejer af skumtøsen

hygiejne

Tirsdagstip: Hygiejne på Badeværelset – Skab Renlighed og Indbydende Stemning

Hygiejne på Badeværelset
– Skab Renlighed og Indbydende Stemning

Badeværelset er et af de mest brugte områder i hjemmet, og det er også et sted, hvor hygiejne er afgørende. Et rent og hygiejnisk badeværelse handler ikke kun om at skabe en ren og indbydende stemning, men det er også vigtigt for sundheden og velværet.

I dette tirsdagstip vil vi dele nogle effektive trin til at opnå et hygiejnisk badeværelse, der emmer af renlighed og indbydende atmosfære.

hygiejne

1. Regelmæssig Rengøring:

Inkluder rengøring af badeværelset som en del af din ugentlige rutine. Rengør toilettet, håndvasken, spejlet og bruseområdet regelmæssigt for at forhindre ophobning af snavs og bakterier. Til dine overflader kan du bruge Skumtøsens kraftige Universal rengøringsmiddel og Skumtøsens effektive Toiletrens.

2. Brug Afkalkningsmidler

Bruseområdet og hanerne kan blive påvirket af kalkaflejringer over tid. Brug afkalkningsmidler til at fjerne kalk og genoprette glansen. Her kan Skumtøsens kalkfjerner gel klart anbefales. Dog skal man være sikker på, at områderne kan tåle syre.

4. Håndklædehygiejne:

Skift håndklæder og vaskeklude regelmæssigt for at forhindre bakterievækst. Håndklæder bør skiftes mindst en gang om ugen.

5. Organisering

Hold dine toiletartikler og rengøringsmidler organiseret. Brug opbevaringskurve eller hylder til at holde tingene på plads og forhindre rod.

branimir-balogovic-kVFm9KGrusc-unsplash

6. Tør Overflader Af Efter Brug:​

For at undgå ophobningen af kalk i brusebadet, filser og håndvasken, bør du tørre overfladerne af med en mikrofiberklud. og Saneco.

7. Gør En Dybdegående Rengøring:

Afslut ved at rengøre vindueskarmen med en fugtig klud for at fjerne støv og snavs

Inkluder en dybdegående rengøring af badeværelset i din rengøringsrutine mindst to gange om måneden. Dette kan omfatte rengøring af fliser, badekar, toilet og hjørner. Her anbefaler Skumtøsen klart at du kan benytte dig af skumtøsens kalkfjerner gel, marmor og terrazzo rens, wc rens og den gode universal rens

Facebook
LinkedIn
Print
Email
Hvad Vores Kunder Siger

Vores Kunder Elsker Vores produkter

Se et udsnit af vore mange 5 stjernet Trustpilot anmeldelser

5/5
Købte ovnrensen for et halvt år siden, men skulle tage mig sammen for at gå i krig med en ovn som bliver brugt af en flok teenagere der ikke ved hvad bagepapir er! Smurte alt ind, pakkede det ind i husholdningsfilm, lod det stå til dagen efter og kunne vaske/tørre det hele af. Min ovn ser ud som ny🤩 Det er det absolut bedste produkt jeg har prøvet, kan klart anbefales. God service og hurtig levering
Maria Hinge
5/5
Jeg skulle hjælpe en ven med at rengøre hans ovn som ikke var gjort ren i 3!!!!! År! Men skumtøsens ovnrens gjorde det let for mig og efter en halv time, skinnede den som da han flyttede ind! 🙂 Fantastisk produkt! Derudover er deres kalkgel to die for! Den tager det mest genstridige kalk! Og er man i tvivl om noget, er Anja altid klar med gode råd og hjælp 🙂 Derudover er hun bare altid så glad og positiv, så man har bare lyst til at komme igen 😍 Kæmpe anbefaling herfra! 🙂
Suzanne
5/5
Bare waou. Produktet til ovnrens, grillriste osv. virker for vildt godt. Dog skal man passe lidt på med stænk op på benene eller armene. For det er noget krads noget. Jeg fik noget rødt udslæt, men det gik hurtigt væk igen. Til gengæld skinner min ovn og min grillrist! Jeg anbefaler 100% produktet.
Lisette

Skumtøsen anbefaler

Efterlad aldrig din ovn, grill, pander eller potter beskidte igen, gør livet let for dig selv - køb vores ovnrens i dag.​