Skumtøsens rengøringsblog

Sådan Tackler du Glemsomme Steder

Author picture

Anja
Rengøringsekspert/ ejer af skumtøsen

tirsdagstip

Sådan Tackler du Glemsomme Steder

Sådan Tackler du Glemsomme områder

Når vi rengøre vores hjem, er der ofte nogle områder, der nemt bliver overset. Disse udsatte steder samler støv og snavs over tid og kan bidrage til et mindre rent og hygiejnisk hjemmemiljø.

I dette tip vil jeg fokusere på, hvordan du effektivt kan tackle disse glemsomme områder, og sikre at ingen hjørner bliver overset. Rengøring af de ting vi går igennem med dig nu, er et perfekt match med Skumtøsens fantastiske universal rengøringsmiddel.

1 flaske af Skumtøsens universal rens giver ca 500 liter blandet sæbevand og for kun 59 kr.

tirsdagstip

1. Ovenpå Køkkenskabe

Ovenpå køkkenskabene er ofte glemte områder. Brug en stige eller en forlængelse til støvsugeren for at nå disse områder. Tør støv af, og fjern eventuelle spindelvæv. Derefter kan du vaske overfladerne af med universal rens og her er min klude pakke genial. Den indeholder alle klude du nogensinde kan få brug for.

2. Bag radiator

Radiatorer og varmeapparater kan tiltrække støv og snavs, der samler sig bagved dem. Her gør skumtøsens radiatorbørste virkelig underværker, og får tingene gjort på rekord tid på disse områder.

3. Bag Møbler

Møbler, der står tæt på væggen, kan skabe skjulte støvansamlinger. Flyt møblerne forsigtigt og støvsug områderne bagved. Dette hjælper med at forhindre, at støvet spredes videre.

4. Bagsiden af Døre og Dørkarme

Bagsiden af døre og dørkarme kan blive overset under rengøring. Tør dem af med en fugtig klud for at fjerne støv og snavs. Det er også her at  Skumtøsens universelle rengøringsmiddel kommer ind i billedet. Det er specielt designet til at være effektivt på en bred vifte af overflader, inklusive døre og dørkarme. Den er skånsomt, men alligevel kraftfuldt nok til at tackle daglige snavs og pletter uden at efterlade rester.

clay-banks-cEzMOp5FtV4-unsplash

5. Vindueskarme og Vinduesrammer

Selvom vi ofte rengør vores vinduer, er det let at glemme vindueskarme og vinduesrammer. Støv og snavs kan samle sig her og påvirke både udseendet og indtrykket af dit hjem.

For at rengøre disse områder effektivt men nemt og hurtigt, skal du først fjerne synligt støv med en tør klud eller en støvsuger med en børstevedhæftning. Men for en mere grundig rengøring og for at bevare deres udseende og holdbarhed, kan du med fordel bruge Skumtøsens universelle rengøringsmiddel.

6. Over Vinduer og Døre

Over tid kan der samle sig støv og spindelvæv over vinduer og døre. Brug evt Skumtøsens praktiske radiatorbørste for at komme helt hen hvor armene ikke rækker

Et mere Behageligt Hjemmemiljø

Tackling af disse glemsomme områder er afgørende for at opnå en fuldstændig ren og en hygiejnisk bolig. Ved at inkludere disse områder i din rengøringsrutine vil du opnå et mere grundigt resultat og skabe et sundere og mere behageligt hjemmemiljø. Til de glemsomme områder kan det klart anbefales at få fingrene i vores, super populære universal pakke. her har du det du skal bruge til de glemsomme, men hurtige steder at tage.

Facebook
LinkedIn
Print
Email
Hvad Vores Kunder Siger

Vores Kunder Elsker Vores produkter

Se et udsnit af vore mange 5 stjernet Trustpilot anmeldelser

5/5
Købte ovnrensen for et halvt år siden, men skulle tage mig sammen for at gå i krig med en ovn som bliver brugt af en flok teenagere der ikke ved hvad bagepapir er! Smurte alt ind, pakkede det ind i husholdningsfilm, lod det stå til dagen efter og kunne vaske/tørre det hele af. Min ovn ser ud som ny🤩 Det er det absolut bedste produkt jeg har prøvet, kan klart anbefales. God service og hurtig levering
Maria Hinge
5/5
Jeg skulle hjælpe en ven med at rengøre hans ovn som ikke var gjort ren i 3!!!!! År! Men skumtøsens ovnrens gjorde det let for mig og efter en halv time, skinnede den som da han flyttede ind! 🙂 Fantastisk produkt! Derudover er deres kalkgel to die for! Den tager det mest genstridige kalk! Og er man i tvivl om noget, er Anja altid klar med gode råd og hjælp 🙂 Derudover er hun bare altid så glad og positiv, så man har bare lyst til at komme igen 😍 Kæmpe anbefaling herfra! 🙂
Suzanne
5/5
Bare waou. Produktet til ovnrens, grillriste osv. virker for vildt godt. Dog skal man passe lidt på med stænk op på benene eller armene. For det er noget krads noget. Jeg fik noget rødt udslæt, men det gik hurtigt væk igen. Til gengæld skinner min ovn og min grillrist! Jeg anbefaler 100% produktet.
Lisette

Skumtøsen anbefaler

Efterlad aldrig din ovn, grill, pander eller potter beskidte igen, gør livet let for dig selv - køb vores ovnrens i dag.​